Dasar Privasi

Dasar Privasi ATCredit

Di ATKredit, yang boleh anda akses daripada atkredit.com, salah satu keutamaan kami ialah privasi pelawat kami. Dokumen Dasar Privasi ini mengandungi jenis maklumat yang dikumpul dan direkodkan oleh ATCredit dan cara kami menggunakannya.

Jika anda mempunyai soalan tambahan atau memerlukan maklumat lanjut tentang dasar privasi kami, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami.

Dasar Privasi ini hanya terpakai kepada aktiviti dalam talian kami dan terpakai kepada pelawat ke tapak web kami berhubung dengan data yang dikongsi dan/atau dikumpul oleh ATKredit. Dasar ini tidak terpakai pada maklumat yang dikumpul di luar talian atau melalui saluran selain tapak web ini. Dasar Privasi kami dicipta dengan bantuan Penjana Dasar Privasi dengan CookiePolicyGenerator.com .

Persetujuan

Dengan menggunakan tapak web kami, anda bersetuju menerima Dasar Privasi kami dan bersetuju dengan termanya.

Maklumat yang kami kumpul

Maklumat peribadi yang kami minta daripada anda dan sebab mengapa anda diminta untuk memberikannya akan jelas kepada anda sebaik sahaja kami meminta anda memberikan maklumat peribadi anda.

Jika anda menghubungi kami secara terus, kami mungkin menerima maklumat tambahan tentang anda seperti nama, alamat e-mel, nombor telefon, kandungan mesej dan/atau lampiran yang boleh anda hantar kepada kami, dan sebarang maklumat lain yang anda pilih untuk berikan.

Apabila anda mendaftar untuk akaun, kami mungkin meminta maklumat hubungan anda, termasuk item seperti nama, nama perniagaan, alamat, alamat e-mel dan nombor telefon.

Bagaimana kami menggunakan maklumat anda

Kami menggunakan data yang kami kumpulkan dengan pelbagai cara, termasuk:

  • Kami menyediakan, mengurus dan menyelenggara laman web kami
  • Memperbaik, memperibadikan dan mengembangkan laman web kami
  • Fahami dan analisa cara anda menggunakan tapak web kami
  • Membangunkan produk, perkhidmatan, ciri dan fungsi baharu
  • Berkomunikasi dengan anda, sama ada secara langsung atau melalui salah satu rakan kongsi kami, termasuk perkhidmatan pelanggan, untuk memberikan anda kemas kini dan maklumat lain yang berkaitan dengan tapak web, dan untuk tujuan pemasaran dan promosi
  • Hantar e-mel kepada anda
  • Cari dan mencegah penipuan

Log fail

ATKredit mengikut prosedur standard menggunakan fail log. Fail ini merekodkan pelawat apabila mereka melawat tapak web. Semua syarikat pengehosan melakukan ini dan merupakan sebahagian daripada analisis perkhidmatan pengehosan. Data yang dikumpul oleh fail log termasuk alamat Internet Protocol (IP), jenis penyemak imbas, Pembekal Perkhidmatan Internet (ISP), cap tarikh dan masa, halaman rujukan / keluar, dan mungkin bilangan klik. Mereka tidak dikaitkan dengan sebarang maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi. Tujuan maklumat adalah untuk menganalisis arah aliran, mentadbir tapak, menjejaki pergerakan pengguna di tapak web dan mengumpul data demografi.

Kuki dan suar web

Seperti mana-mana laman web lain, ATKredit menggunakan 'kuki'. Kuki ini digunakan untuk menyimpan maklumat termasuk pilihan pelawat dan halaman pada tapak web yang telah diakses atau dilawati oleh pelawat. Maklumat tersebut digunakan untuk mengoptimumkan pengalaman pengguna dengan menyesuaikan kandungan laman web kami berdasarkan jenis pelawat pelayar dan/atau maklumat lain.

Untuk maklumat yang lebih umum mengenai kuki, baca artikel "Kuki" daripada Penjana Dasar Privasi .

Kuki Google DoubleClick DART

Google ialah salah satu vendor pihak ketiga di tapak kami. Ia juga menggunakan kuki, dikenali sebagai kuki DART, untuk menyiarkan iklan kepada pelawat ke tapak kami berdasarkan lawatan mereka ke www.website.com dan tapak lain di Internet. Walau bagaimanapun, pelawat boleh memilih untuk menolak penggunaan kuki DART dengan melawati Iklan Google dan Dasar Privasi Rangkaian Kandungan di URL berikut: https://policies.google.com/technologies/ads

Rakan pengiklanan kami

Sesetengah pengiklan di tapak kami mungkin menggunakan kuki dan suar web. Rakan kongsi pengiklanan kami disenaraikan di bawah. Setiap rakan kongsi pengiklanan kami mempunyai dasar privasi mereka sendiri untuk dasar data pengguna mereka. Untuk akses yang lebih mudah, kami telah meletakkan hiperpautan ke Dasar Privasi mereka di bawah.

Dasar Privasi untuk Rakan Kongsi Pengiklanan

Anda boleh melihat senarai ini untuk mencari Dasar Privasi bagi setiap rakan kongsi pengiklanan ATKredit.

Pelayan iklan pihak ketiga atau rangkaian iklan menggunakan teknologi seperti kuki, JavaScript atau Web Beacon yang digunakan dalam iklan dan pautan masing-masing yang muncul di ATCredit dan yang dihantar terus ke penyemak imbas pengguna. Mereka secara automatik menerima alamat IP anda apabila ini berlaku. Teknologi ini digunakan untuk mengukur keberkesanan kempen pengiklanan mereka dan / atau untuk menyesuaikan kandungan pengiklanan yang anda lihat di tapak web yang anda lawati.

Sila ambil perhatian bahawa ATCredit tidak mempunyai akses atau kawalan ke atas kuki ini yang digunakan oleh pengiklan pihak ketiga.

Dasar Privasi Pihak Ketiga

Dasar Privasi ATKredit tidak terpakai kepada pengiklan atau tapak web lain. Oleh itu, kami menggalakkan anda menyemak Dasar Privasi yang sesuai bagi pelayan iklan pihak ketiga ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Ia mungkin termasuk amalan dan arahan mereka tentang cara memilih keluar daripada pilihan tertentu.

Anda boleh memilih untuk melumpuhkan kuki melalui pilihan penyemak imbas individu. Untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci tentang mengurus kuki dengan penyemak imbas web tertentu, anda boleh menemuinya di halaman web yang berkaitan pada penyemak imbas anda.

Hak Privasi CCPA (jangan jual maklumat peribadi saya)

Di bawah CCPA, antara hak lain, pengguna California berhak untuk:

Keperluan bahawa syarikat yang mengumpul data peribadi pengguna mendedahkan kategori dan cebisan maklumat peribadi khusus yang telah dikumpulkan oleh syarikat tentang pengguna.

Minta syarikat memadamkan semua maklumat pengguna peribadi yang dikumpul oleh syarikat.

Keperluan bahawa syarikat yang menjual data pengguna peribadi tidak menjual maklumat peribadi pengguna.

Jika anda memohon, kami mempunyai masa sebulan untuk menjawab. Jika anda ingin menggunakan mana-mana hak ini, sila hubungi kami.

Hak perlindungan data GDPR

Kami ingin memastikan bahawa anda mengetahui sepenuhnya semua hak perlindungan data anda. Setiap pengguna berhak mendapat perkara berikut:

Hak akses - anda mempunyai hak untuk meminta salinan data peribadi anda. Kami mungkin mengenakan sedikit bayaran kepada anda untuk perkhidmatan ini.

Hak pembetulan - anda mempunyai hak untuk meminta kami membetulkan sebarang maklumat yang anda percaya tidak betul. Anda juga mempunyai hak untuk meminta kami menambah maklumat yang anda percaya tidak lengkap.

Hak untuk memadam - anda mempunyai hak untuk meminta kami memadamkan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk mengehadkan pemprosesan - anda mempunyai hak untuk meminta kami menyekat pemprosesan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk membantah pemprosesan - anda mempunyai hak untuk membantah pemprosesan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk mudah alih data - Anda mempunyai hak untuk meminta kami memindahkan data yang kami kumpulkan kepada organisasi lain atau terus kepada anda, di bawah syarat tertentu.

Jika anda memohon, kami mempunyai masa sebulan untuk menjawab. Jika anda ingin menggunakan mana-mana hak ini, sila hubungi kami.

Maklumat tentang kanak-kanak

Bahagian kedua keutamaan kami ialah perlindungan kanak-kanak semasa menggunakan Internet. Kami menggalakkan ibu bapa dan penjaga untuk memerhati, mengambil bahagian dalam dan/atau memantau dan mengarahkan aktiviti dalam talian mereka.

ATKredit tidak mengumpul sebarang maklumat peribadi yang boleh dikenal pasti daripada kanak-kanak di bawah umur 13 tahun dengan sengaja. Jika anda percaya bahawa anak anda telah memberikan maklumat sedemikian di tapak web kami, kami amat menggalakkan anda untuk menghubungi kami dengan segera dan kami akan melakukan segala-galanya dalam kuasa kami untuk mengalih keluar maklumat tersebut dengan cepat daripada rekod kami.